Winkelwagen

Voedingssupplementen

 | 

MegaFood


Wat biedt MegaFood?

DE GESCHIEDENIS VAN MEGAFOOD

Sinds zijn oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementen industrie. De drijfveer om het leven van mensen te verbeteren door middel van natuurlijke supplementen blijft tot de dag van vandaag een sleutelrol spelen in het bedrijf.

De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven. MegaFood is het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen natuurlijke concentraten maakt en zelf de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en de “fresh from farm to tablet” slogan kan hiermee worden gegarandeerd.

MegaFood heeft door de jaren heen veel effectieve producten geproduceerd die zijn bekroond met prijzen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Blood Builder®, Women Over 40™ One Daily, MegaFlora®, Kid’s One Daily en de Vegan collectie.

Een belangrijke nalatenschap van de oprichter Carl E. Jackson is de unieke droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt. Hierbij wordt de tijd genomen om de concentraten zonder hitte te produceren. Dit langzame en delicate proces zorgt ervoor dat de consument alle belangrijke voedingsstoffen uit de hele voedselbronnen binnen krijgt. Het state-of-the–art analytisch laboratorium dat alle producten test op puurheid en potentie komt ook uit de visie van Carl E. Jackson omdat hij zijn belofte wilde houden met betrekking tot de meest authentieke kwaliteit van zijn supplementen.

MEGAFOOD FOODSTATE® CONCENTRATEN

Om er voor te zorgen dat de voedingswaarde van de ingrediënten niet wordt aangetast, worden de voedselbronnen gedurende het hele productieproces niet aan hoge temperaturen blootgesteld  en langzaam en zorgzaam verwerkt. De enzymen, antioxidanten, natuurlijke pigmenten en fytonutriënten blijven hierdoor behouden. Doordat de vitaminen en mineralen uit complete voedselbronnen komen bevat de zink een natuurlijke samenstelling met belangrijke en natuurlijke co-factoren, oftewel hulpstofstoffen. Deze hebben allemaal een positief effect op de werking en opname van de vitaminen en mineralen.

De rauwe FoodState® concentraten leveren stoffen zoals ze ook in de natuur zijn en zijn rijk aan CoQ10, Glutathione, Enzymen, Liponzuur, Aminozuren en Beta-Glucanen.

PURE FORMULERINGEN

De ingrediënten in de MegaFood producten zijn niet geïrradieerd of genetisch gemodificeerd en de tabletten zijn tevens vrij van de meest voorkomende allergenen zoals soja, gluten en zuivel. De rigoureuze kwaliteitscontrole en de strenge eisen voor de grondstoffen zorgen ervoor dat de producten geen pesticiden of herbiciden bevatten. Veel van de groenten en fruit komen van de biologische landbouw. De Fresh Food Garantie van MegaFood waarborgt de bovenstaande claims en zorgt voor een constante hoge kwaliteit.

Een echte aanrader voor iedereen die een gezonde leefstijl nastreeft!

Kijk voor meer informatie over MegaFood op http://www.megafood.com/ of bekijk hun video https://www.youtube.com/watch?v=1rr_o8-4YFY&list=TLSQTtACv3JWA 


 Multivitamine

 Vitamine en mineralen