Winkelwagen

Voedingssupplementen

 | 

Now Foods


Welke kwaliteit biedt NOW FOODS?


Laaggeprijsde producten van de allerhoogste kwaliteit: dat is het gat in de markt dat NOW Foods zo goed mogelijk invult. En als NOW Foods zegt: “We make quality affordable” bedoelen ze ook KWALITEIT. Now Foods producten hebben dan ook een GMP certificaat met een A-status voor "good manufacturing practices".

Alle binnenkomende grondstoffen worden zowel in het eigen, goed uitgeruste, laboratorium van NOW Foods als door externe laboratoria zeer uitgebreid onderzocht. Na productie wordt het eindproduct nogmaals onderzocht. Op deze manier zijn zij er van verzekerd dat ze de beloofde hoge kwaliteit leveren en maken ze minimaal waar wat er op het etiket staat vermeld.
NOW Foods koopt haar grondstoffen alleen in bij betrouwbare en eerlijke toeleveranciers met zeer bekende namen. Er wordt gebruik gemaakt van de beste en meest verse ingrediënten. Omdat er maar een klein aantal van die bekende toeleveranciers bestaan,  is een product van NOW Foods altijd en makkelijk te vergelijken met ieder ander en vaak veel duurder merk.

Productiemethoden

De apparatuur en productiemethoden van NOW Foods zijn gelijkwaardig aan die van de farmaceutische industrie. Dit is een groot voordeel bij het uitvoeren van strenge en uitgebreide kwaliteitscontroles. 

Enkele kwaliteitspunten zijn:

  • Veel hypo-allergene producten
  • Natuurlijke vitamine E (d-alpha en mixed)
  • Aminozuren uitsluitend in de L-vorm
  • Zeer complete en evenwichtige multi's
  • Een groot aantal specialistische producten

Kijk voor meer informatie op www.nowfoods.com.


 Multivitamine

 Vitaminen & mineralen