Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Now Foods, Arginine & Ornithine, 500/250mg,250 Capsules


Anabolen

Artikelcode: NF-00043Now Foods, Arginine & Ornithine, 500/250mg,250  Capsules
 L-arginine - naast deelname aan eiwitsynthese, speelt Arginine een aantal andere rollen in het lichaam waaronder het ontgiften van ammoniak. Bovendien is L-arginine een voorloper in de vorming van stikstofmonoxide, creatine, polyaminen, L-glutamaat, L-proline en agmatin.
L-arginine (bij toediening in hoge doseringen) stimuleert de afgifte van groeihormoon.

L-arginine wordt voornamelijk gesynthetiseerd in de nieren. Het is een belangrijk intermediair in de Krebs-Henseleit ureum cyclus. L-ornithine en L-Citrulline zijn voorlopers in de synthese van L-arginine en L-arginine wordt omgezet in ureum en L-ornithine via het enzym Arginase. Het gedeelte van L-arginine, die niet wordt omgezet in ureum komt in de circulatie, en wordt gedistribueerd naar de verschillende weefsels en gemetaboliseerd zoals hierboven besproken. Een veel kleinere hoeveelheid van L-arginine wordt geproduceerd in de lever.

L-Ornithine - er wordt beweerd dat ornithine anabole effecten heeft en atletische prestaties verbeterd.
Onderzoek heeft gesuggereerd dat L-Ornithine, samen met arginine, spieropbouw activiteit in het lichaam kan bevorderen door een verhoging van het niveau van anabole (groeibevorderende) hormonen zoals insuline en groeihormoon. Van L-Ornithine wordt ook gezegd dat het metabolisme van vet stimuleert. L-Ornithine kan worden veranderd in L-arginine in het lichaam en het werkt op dezelfde wijze in de afgifte van (groei)hormonen.

NOW
L-Ornithine (from L-Ornithine HCL) 500  mg
 
  

Gebruik / dosering

Aanbevolen gebruik L-Arginine en L-Ornithine:
Neem 2 maal daags 2-3 capsules.
Bij voorkeur voor de training en voor het slapen gaan.

Hoeveelheid per dosering% ADH

L-Arginine (Free-Form) 1,0 g (1000 mg) *
L-Ornithine (van L-Ornithine HCl) 500 mg *
* Dagelijkse waarde niet vastgesteld.
€42.50  € 41.90

Aantal